Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adatbázisok képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Adatbázisok - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Adatbázisok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ha TÁRHELY kell világos a megoldás! Tárhelyszolgaltatas.eu - Domain, VPS

Ha TÁRHELY kell világos a megoldás! Tárhelyszolgaltatas.eu - Domain, VPS

Tárhely szolgáltatás, domain regisztráció, VPS és szerver elhelyezés szolgáltatásokkal foglalkozunk. Fel vagyunk készülve akár különleges igények teljesítésére is, hiszen ha kedved van, nálunk magad rakhatod össze tárhely csomagodat. Akár tárhely szolgáltatás, akár VPS esetén, ha 5-nél többet rendelsz 30% kedvezményben részesítünk! Látogasson meg minket!

Helyi rádiók

Helyi rádiók

A helyi médiumok - ezen belül is a helyi rádiók - szerepe az elmúlt években megsokszorozódott, meghatározó szereplői lettek a médiapiacnak. Stabilan magas elérés jellemző a megyeszékhelyeken, ahol a legerősebb a vásárlóerő.

Smart Media Technologies Kft.

Smart Media Technologies Kft.

A Smart Media Technologies Kft. Médiaajánlatok adatbázisa elnevezésű internetes alkalmazásának fő feladata a média piacon jelenlévő kiadványokhoz kapcsolódó publikus adatok rendezett, áttekinthető nyilvántartása, továbbá azok eljuttatása a nagyobb médiaügynökségek részére.

Zenekarok A-Z

Zenekarok A-Z

A Zenekarok A-Z oldal 3 féle bannermegjelenési lehetőséget biztosít (statisztikát és a célközönséget lejjebb olvashatja). Kategória: az oldal legértékesebb felülete. Közép részen, a menüsor alatti ovális keretben 468×60 méretű bannermegjelenést biztosítunk, igény esetén. Az itt található banner minden oldalon megjelenik. Megjelenéshez szükséges feltételek: - gif, jpg, jpeg kiterjesztésű szabványos képfile - 468×60 képpontméret Kategória: a baloldali sáv legtetején 160×120 méretű bannermegjelenést biztosítunk, igény esetén. Az itt található banner minden oldalon megjelenik. Megjelenéshez szükséges feltételek: - gif, jpg, jpeg kiterjesztésű szabványos képfile - 160×120 képpontméret Kategória: zenekari bemutatkozó oldalakon az ajánlatkérések alatt és a vélemények feletti részen 468×60 méretű bannermegjelenést biztosítunk, igény esetén. Az itt található banner csak és kizárólag a zenekari oldalakon jelenik meg. Megjelenési feltételek: - gif, jpg, jpeg kiterjesztésű szabványos képfile - 468×60 képpontméret

Tuti menü