Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gazdasági lapok képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Gazdasági lapok - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Gazdasági lapok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Figyelő

Figyelő

A tavaly januárban megújult, nyolc éves FigyelőNet (http://www.fn.hu) a patinás Figyelő termékek legfiatalosabb hangvételű, de a hagyományoknak megfelelően magasan pozícionált tagja. Az oldalon megtalálható minden olyan fontos közéleti témájú belföldi és nemzetközi hír, amiknek ismerete elengedhetetlen a naprakész tájékozottsághoz. A legkiemelkedőbb témákról interjúkban nyilatkoznak az érintettek és elemzések tárják fel az események hátterét. A FigyelőNet azonban közel sem csak híroldal! Olyan portál, ami könnyen elérhetően nyújtja azokat a szolgáltatásokat, amikre egy menedzsernek, vagy cégvezetőnek szüksége lehet. Ide tartozik az adatbánya, cég- és törvénytár, a különböző bank- és hitelkalkulátorok. A kikapcsolódást az utazás rovat, a nyelvabor szolgáltatás a napi dinnye és a csúcsfogyasztó jelenti. A FigyelőNet számára az információ nyújtás mellett az információ cseréje is fontos. Ezért az olvasók a Bemondóban és a Tudósítóban, illetve felkért publiciszták a blogban mondhatják el saját véleményüket. A FigyelőNet tehát egy olyan oldal, ami félúton helyezkedik el az egyszerű híroldalak és a végtelen sok szolgáltatással teletűzdelt óriás-portálok között.

Haszon Magazin médiaajánlata

Haszon Magazin médiaajánlata

A dinamikusan fejlődő Haszon Lapkiadó Kft. hirdető partnereinek a klasszikus magazinhirdetések mellett új típusú megjelenéseket is kínál. A kreatív és hatékony kommunikáció létfontosságú: ehhez kínálunk nemzetközi színvonalú, változatos eszköztárat. Kiemelkedően népszerű forma a magazinjaink köré csoportosuló, hatékony marketingkommunikációs eszköz, a rendezvények szponzorációja.

Napi Online - NAPI Gazdaság

Napi Online - NAPI Gazdaság

Napi Online - NAPI Gazdaság. Független üzleti és pénzügyi napilap, benne magyar és nemzetközi gazdasági hírek, elemzések és tőzsdei információk.

Out Of Office

Out Of Office

Lapunk minőségi információs magazin, mely a döntéshozók idegenforgalmi- és képzési szolgáltatások terén történő eligazodását, az irodán kívüli tevékenységek népszerűsítését szolgálja. Felületünkön hirdetőink ajánlatai mellett a szakma kiválóságainak tollából származó színvonalas, sokszor meglepő, célcsoportunk munkáját nagyban segítő cikkeket közlünk. A nyomtatott lap mellett hirdetőink - hivatkozásként - tematikus weboldalunkon is megjelennek.

Tuti menü