Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hazai ügynökségek képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Hazai ügynökségek - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Hazai ügynökségek
Keresés
Találatok száma - 10 db
Addenda

Addenda

Addenda Reklámügynökség Kft. 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57., Print design, Screen design, Fotó, Film, Tanácsadás, egyedi honlapok megvalósítása...

Black&White

Black&White

Manapság, a kereskedelem számos résztvevőinek köszönhetően nem elég egy sikeres vállalkozásnak létrejönnie és csupán a puszta szerencsére bízva sorsát, csakis, kizárólag a termékre összpontosítania. Sokan elfelejtik, hogy vállalkozásunkat nem a termék, hanem a vásárló tartja életben. Egy jó kereskedő tudja, hogy a jó termék még nem garancia semmire. Árucikkeink, szolgáltatásaink csakis, kizárólag akkor fognak anyagi ütőeret képezni vállalkozásunkban, ha megtaláljuk a megfelelő módját, hogy felhívjuk rá vásárlóink figyelmét, hisz ezzel lehetőséget adunk nekik, hogy eljussanak hozzánk. Ellenkező esetben birtokolhatjuk a világ legjobb termékét/szolgáltatását, potenciális vásárlóink nem fognak megtalálni minket. Ennek a kommunikációnak a módszere mára tudománnyá nőtte ki magát és ez a PR marketing (PUBLIC Relations-Közönség Kapcsolat). Mi pedig ennek vagyunk a specialistái.

BlackSheep Reklámügynökség

BlackSheep Reklámügynökség

Egy nemzetközi reklámügynökségtől elvárható színvonal. Egy kis ügynökségtől elvárható rugalmasság és emberközeliség. A blacksheep célja, hogy mindkét elvárásnak egyszerre feleljen meg. Alapító tagjai több mint 10 éves tapasztalatot, valamint 20 hazai és nemzetközi kreatív díjat szereztek különböző nemzetközi reklámügynökségeken. Ugyanakkor az új, laza szervezeti felépítés lehetővé teszi, hogy a megszokott színvonalat jóval rugalmasabban és kedvezőbb feltételekkel biztosítsuk. Az ügynökség magját egy head of copy - head of art alkotópáros képezi. Többi munkatársunk project alapon, külsősként vesz részt a munkánkban, így a szervezet mindig éppen akkora, amekkorát a munka mennyisége megkíván.

G.S.Varga

G.S.Varga

reklám, reklám ügynökség, marketing, marketing kommunikáció, reklám, reklám ügynökség, marketing, marketing kommunikáció

Gong Rádiós reklám!

Gong Rádiós reklám!

A Gong Rádió előnyei: Mára már 2 millió emberhez szól. A Szonda Ipsos felmérése szerint - immár tíz éve piacvezető helyzetben vannak a térségben fogható rádiók között. Ezek a tények is bizonyítják, hogy a Gong Rádió hallgatottsága és piaci helyzete továbbra is stabil. Komoly eredménynek tekinthető, hogy megelőzik az országos médiumokat is! A rádiót elsősorban megfizethető ára és rugalmassága teszi vonzóvá a hirdetők körében. Kiválóan alkalmas azonnali fogyasztói reakciók generálására, mert sokan éppen vásárlás előtt, útközben hallgatják... A rádió akár jó emlékeztető médium is lehet, hisz előző este a tévében látott reklámot következő reggel a rádióreklám megerősítheti. A rádióreklám, egy kampány hatékony része lehet, mert rengeteg embert képes elérni. A helyi rádiók kedveltsége, az országos rádiókkal szemben, egyre csak nő. Ezért hirdetői szempontból is értéket képviselnek. Az országos rádiók sok esetben jó megoldások lehetnek, de ha a célcsoport speciálisabb, érdemes helyi rádióban hirdetni, ami nem csak olcsóbb, de könnyebb elérni a potenciális vásárlókat. Az Alpha Marketing Kft. segít megírni reklámszövegét és levezeti reklámkampányát!

Gramy

Gramy

Rádióreklámok gyártása, médiafoglalása, archiválása. Rendezvények teljeskörű lebonyolítása. Grafikai anyagok tervezése és kivitelezése. Weboldalak tervezése és kivitelezése.

hAMMER

hAMMER

Ha reklámról van szó!

Mediafield - Reklámfelület aukciók

Mediafield - Reklámfelület aukciók

A Mediafield.hu online reklámfelület aukciós piactér egy új értékesítési csatornát kínál a médiumok számára, legyen szó akár nyomtatott, tv, rádió, online vagy közterületi reklámfelületről. Közvetlen értékesítési rendszerünknek köszönhetően az értékesítők időt és pénzt spórolhatnak meg, valamint új vevőkre tehetnek szert.

MediaGo.org - média, reklám, marketing csomópont.

MediaGo.org - média, reklám, marketing csomópont.

A MediaGo.org egy független non-profit kommunikációval, reklámmal, médiával és médiumokkal foglalkozó szakmai portál, melynek célja, hogy a marketing, reklám, kommunikáció, média világa iránt érdeklődőknek és azoknak akik ezekben a szakmákban dolgoznak, minél több, érdekes, hasznos információt és ismeretet adjon át.

Hirdetés
Pixelvisual

Pixelvisual

Paint up, épületfényfestés, projektor bérlés, bérbe adás, projektorfutár szolgáltatás Budapesten és környékén! Mi is az a Paint up? A fényfestés művészei, akik egy nagyteljesítményű projektorral újrafestik és élettel töltik meg a szürke házfalakat, különleges élményt biztosítanak az arra látogatóknak! Több száz négyzetméteres felületet töltenek meg színekkel, élménnyel és természetesen egy kis reklámmal is. Ez a felület lehet házfal (oldalfal, tűzfal, homlokzat), vagy rendezvényhelyszín (épület, sátor, hajó, belső díszterem, stb.), vagy bármilyen vetítésre alkalmas felület!Lehet állóképet, vagy logót vetíteni, de lehetőség van slideshowra is, azaz több képből összeállított diavetítésre zenei aláfestéssel, mellyel a kívánt hatás fokozható! Mivel ez egy új vizuális élmény mely érdeklődést vált ki az emberekből, ezáltal hatásosabb a hagyományos (pl. óriásplakát) megjelenési formáknál. Mi egy új, modern megjelenési formával, egy új reklámozási lehetőséggel a Paint up-pal garantáljuk, hogy cége logója, terméke vagy szolgáltatása nagy tömegek számára is emlékezetes maradjon, és felfigyeljenek rá! Művészet és reklám, ez a Paint up! Ezt az egyedülálló szolgáltatást szeretnénk at Ön figyelmébe ajánlani, mellyel lehetősége nyílik termékét, szolgáltatását vagy cégét reprezentatív módon nagy tömegek számára látványosan reklámozni. Tudjuk, hogy manapság sok cég próbál új marketinges fogáss

Tuti menü