Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ifjúsági lapok képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Ifjúsági lapok - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Ifjúsági lapok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Citatum

Citatum

A Citatum.hu Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb idézetes oldala, több mint 13 000 regisztrált felhasználóval és naponta több mint 15 000 egyedi látogatóval (2009. januári adatok). Az oldal elsősorban hírességektől származó idézeteket gyűjt, de graffitiknek, nyelvtörőknek és közmondásoknak is helyet ad. A látogatók az idézeteket értékelhetik, kedvencekbe rendezhetik, valamint elektronikus lapként is továbbküldhetik. Legfőképp az irodalom iránt fogékony 17-22 éves fiatalok látogatják.

Egyenes út az egyetemre

Egyenes út az egyetemre

Egyenes út az egyetemre A korosztály speciális médiahasználati szokásait ismerve és sikeresen alakítva, az Egyenes út az egyetemre hírújság 2000 óta tudósítja a továbbtanulni szándékozó fiatalokat az aktuális hírekről, oktatási, életmód és kulturális lehetőségekről. Elsősorban érettségi, felvételi, nyelvvizsgák és képzési lehetőségek állnak a lap fókuszában, mely kiegészülhet aktuális kulturális és szabadidős rovatokkal és más kiemelt témákkal. (Például a 2004. januári lapszámban Esély címmel jelent meg 4 oldalas melléklet a fogyatékkal élő fiatalok felsőoktatási integrációjáról.)

HotDog

HotDog

A HotDog médiaajánlata! - Lesd meg a magazint és olvasd legfrissebb újdonságait! - Hotdog.hu A regisztrációhoz szükséges adatok: felhasználónév, családi és utónév, email cím, születési dátum, nem, lakóhely szerinti város. A regisztráció, valamint a profil testreszabása révén kezelt adatok: képmás (profilkép, avatár), párkapcsolati állapot, aktuális iskola típusa, iskolakezdés éve, iskola neve, szabadidő, érdeklődési kör (kedvenc zenei stílusok, kedvenc filmtípusok, kedvenc állatok, kedvenc sportok, kedvenc előadók/zenekarok, kedvenc filmek/sorozatok, kedvenc könyvek, kedvenc ételek), bemutatkozó.

Neon

Neon

Sztárthírek, pletykák, érdekességek a nagyvilágból. Minden nap, mindenkiről, kíméletlenül. Online hirdetésértékesítés: Ringier Online Sales House Gyors ajánlatkérés: onlinesales@ringier.hu

Pink.hu

Pink.hu

A pink.hu egy interaktív online női magazin ahol minden, nőket érdeklő téma egyszerűen megtalálható, újszerű cikkekkel és alkalmazásokkal. A portál megbízható, hiteles társ, és szórakoztató, tájékozott barátnő is egyben. A pink.hu-n mértékadó női magazinhoz méltó írások jelennek meg, közérthető formában, könnyed, életigenlő és barátságos stílusban. Különösen fontos a Pink.hu szolgáltató jellege, melyet elérhető tanácsadói, szakértői szolgáltatással is erősítünk.

Tuti menü