Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média-ajánlat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Média-ajánlat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
 Ezoterikus

Ezoterikus

Ezoterikus Stúdiónk 15 éve működik, ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körünket is jelentősen kibővítettük, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozunk együtt. Ha ezoterikus témával kapcsolatban kérdése van, nálunk jó helyen jár! sorselemzés,jós,jóslás,jósnö,kártyavetés ,kártyajóslás,rúna,rúnajóslás,kártyavetö , cigánykártya,ezoterika,ezoteria,ezotéria , feng,shui,iránytű,bagua,jin,jang,rendezv é ny,ji king,álomfejtés,álom,álmok,tenyérjóslás, boszorkánytábla,horoszkóp körömtan,asztrológia,asztrológus,aszcend ens,aszcendensek,tanfolyam,számmisztika, n umerológia,számmisztikus,szövés,szönyeg, g rafológia,grafológus,bella,chiromantia,c i gánykártya,tarot,tarott,boszorkány,jósda , médium,symbolon,csillagjóslás,karma,kelt a ,azték,szerelem,párkapcsolat,jósvonal,ho r oszkópvonal,hexagram,misztika,mágia,hold h oroszkóp,jövő,jövőlátó,jövőlátás,szerenc s esüti,kávézacc,tenyérjóslás,tenyérelemzé s ,babona,boszorkány,bella,nora,nóra,horos z kóp,horoszkópok,aszcendens,ascendens,hol d horoszkóp,hold horoszkóp,kínai horoszkóp,napi horoszkóp,horoszkópkészítés,horoszkóp készítés,szerelmi horoszkóp,szexhoroszkóp,szex horoszkóp,párhoros

 Kulináris világ

Kulináris világ

recept,receptek,étel,ital,ételek,italok, leves,levesek,főzelék,főzelékek,előétel,e lőételek,sült,sültek,hús,húsok,főétel,főé telek,készétel,készételek,desszertek,dess zert,sütés,főzés,grillezés,süt,főz,párol, fűszer,fűszerek,fűszermester,borkínáló,sa noma,saláta,saláták,egytálétel,egytálétel ek,tészta,tészták,tésztafélék,lekvár,lekv árok,befőtt,szendvics,vadétel,vadételek,f ortély,torta,torták,sütemény,sütemények

A rádiózásról

A rádiózásról

E törvényt kell alkalmazni a magyarországi rádió és televízió műsorszolgáltatásra és az ezzel összefüggő műsorterjesztésre. (2) Ha nemzetközi szerződés így rendelkezik, e törvényt a nem magyarországi műsorszolgáltatóra is alkalmazni kell. Értelmező rendelkezések 2. § E törvény alkalmazásában: 1. Adásidő: a műsoridő és a műsorszolgáltatás során közzétett egyéb, műsorszámnak nem minősülő információk időtartamának összege. Műsorszámnak nem minősülő információ a mérőjel, a monoszkóp, a műsorszignál, a szünetjel, a pontos idő közlése, a bemondónak műsorszámhoz nem kapcsolódó közlése, továbbá a műszaki hibából eredő műsorszünet. 2. Alapszolgáltatás: a műsorelosztó rendszerben az előfizetőknek a legalacsonyabb díjtétellel nyújtott műsorelosztási szolgáltatás.

A szerzői jogról

A szerzői jogról

A technikai fejlődéssel lépést tartó, korszerű szerzői jogi szabályozás meghatározó szerepet tölt be a szellemi alkotás ösztönzésében, a nemzeti és az egyetemes kultúra értékeinek megóvásában; egyensúlyt teremt és tart fenn a szerzők és más jogosultak, valamint a felhasználók és a széles közönség érdekei között, tekintettel az oktatás, a művelődés, a tudományos kutatás és a szabad információhoz jutás igényeire is; gondoskodik továbbá a szerzői jog és a vele szomszédos jogok széles körű, hatékony érvényesüléséről. Az Országgyűlés e szempontokra figyelemmel - a nemzetközi jogfejlődés eredményeinek követése, valamint szerzői jogunknak az Európai Közösség irányelveivel való további összeegyeztetése érdekében is.

A5

A5

Az A5.hu Magyarország egyik legrégebbi és leglátogatottabb online autós-motoros és Forma-1 oldala. Mint szakportál mindig is tartottuk magunkat azon meggyőződésünkhöz, miszerint bulvárosodás nélkül is lehet látogatott, szakmailag igényes, mégis érdekes híreket, írásokat közöni. Az A5.hu ezért nagy hangsúlyt fektet tesztjei, kommentárjai, kritikái szakszerű, könnyen érthető, mégis egyedi hangvételére.

Adatkezelési törvény

Adatkezelési törvény

a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről

Addenda

Addenda

Addenda Reklámügynökség Kft. 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57., Print design, Screen design, Fotó, Film, Tanácsadás, egyedi honlapok megvalósítása...

Apróhirdetés ingyen

Apróhirdetés ingyen

Ingyenes apróhirdetések állás, jármű, ingatlan, baba - mama, elektronika, játékok, állat, növény, ruha, bútor, pc, sport és más kategóriában.

Apróhirdetés Ingyen

Apróhirdetés Ingyen

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés. Apróhirdetés Ingyen . hu

Hirdetés
Autóválasztó

Autóválasztó

Az Autóválasztó a magyarországi újautó-piac legkedveltebb modelljeit mutatja be. A népszerűségi sorrendet a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete által készített lista alapján állítottuk fel, de nem az éves, hanem a havi átlagos eladással számoltunk, így olyan típusok is bekerültek a TOP100 közé, amelyek értékesítése csak év közben kezdődött. Időközben százról jóval százötven fölé bővült a bemutatott autók száma.

Axel

Axel

Az Axel Springer magyarországi vállalatcsoportja az elmúlt több mint egy évtized során fokozatosan épült ki. A szerkezeti változások egyik fő rendező elve a piaci terjeszkedés nyomán megszülető új és új lapok egész lapcsoportokká szerveződése volt, míg a másik vezérfonalat éppen a terjeszkedéséből adódó, szüntelenül növekvő alkalmazkodási kihívások jelölték ki.

BBC Monitoring (angol)

BBC Monitoring (angol)

BBC Monitoring provides news and information based on our round-the-clock monitoring of TV, radio, press, internet and news agency sources worldwide. Expert selection from an extensive range of sources enables us to provide insightful and reliable coverage of political, economic, security and media news. We show not only what the media are reporting but how they are telling the story.

Black&White

Black&White

Manapság, a kereskedelem számos résztvevőinek köszönhetően nem elég egy sikeres vállalkozásnak létrejönnie és csupán a puszta szerencsére bízva sorsát, csakis, kizárólag a termékre összpontosítania. Sokan elfelejtik, hogy vállalkozásunkat nem a termék, hanem a vásárló tartja életben. Egy jó kereskedő tudja, hogy a jó termék még nem garancia semmire. Árucikkeink, szolgáltatásaink csakis, kizárólag akkor fognak anyagi ütőeret képezni vállalkozásunkban, ha megtaláljuk a megfelelő módját, hogy felhívjuk rá vásárlóink figyelmét, hisz ezzel lehetőséget adunk nekik, hogy eljussanak hozzánk. Ellenkező esetben birtokolhatjuk a világ legjobb termékét/szolgáltatását, potenciális vásárlóink nem fognak megtalálni minket. Ennek a kommunikációnak a módszere mára tudománnyá nőtte ki magát és ez a PR marketing (PUBLIC Relations-Közönség Kapcsolat). Mi pedig ennek vagyunk a specialistái.

BlackSheep Reklámügynökség

BlackSheep Reklámügynökség

Egy nemzetközi reklámügynökségtől elvárható színvonal. Egy kis ügynökségtől elvárható rugalmasság és emberközeliség. A blacksheep célja, hogy mindkét elvárásnak egyszerre feleljen meg. Alapító tagjai több mint 10 éves tapasztalatot, valamint 20 hazai és nemzetközi kreatív díjat szereztek különböző nemzetközi reklámügynökségeken. Ugyanakkor az új, laza szervezeti felépítés lehetővé teszi, hogy a megszokott színvonalat jóval rugalmasabban és kedvezőbb feltételekkel biztosítsuk. Az ügynökség magját egy head of copy - head of art alkotópáros képezi. Többi munkatársunk project alapon, külsősként vesz részt a munkánkban, így a szervezet mindig éppen akkora, amekkorát a munka mennyisége megkíván.

Cégpásztor

Cégpásztor

A Cégpásztor havonta megjelenő ingyenes szines, nagyon jó minőségben megjelenő újság. Működik Debrecenben, Kecskeméten, és Pécsen is, idén lefogjuk fedni fél Magyarországot. Újságunkban, keretes hirdetések, apróhirdetések, cikkek, rejtvények, receptek, gyerekrajz pályázatok, stb. A honlapunkon is sokminden megtalálható, Ingyenes a apróhirdetés feladás, sok fontos információkat is közlünk a honlapunkon.

Citatum

Citatum

A Citatum.hu Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb idézetes oldala, több mint 13 000 regisztrált felhasználóval és naponta több mint 15 000 egyedi látogatóval (2009. januári adatok). Az oldal elsősorban hírességektől származó idézeteket gyűjt, de graffitiknek, nyelvtörőknek és közmondásoknak is helyet ad. A látogatók az idézeteket értékelhetik, kedvencekbe rendezhetik, valamint elektronikus lapként is továbbküldhetik. Legfőképp az irodalom iránt fogékony 17-22 éves fiatalok látogatják.

Corvus Design Reklámügynökség

Corvus Design Reklámügynökség

A Corvus vezérelve: Eredményesen alkotni, minőségi kompromisszum nélkül. Munkáink során partnereink stratégiai célkitűzéseihez rendelt, ötletközpontú kommunikációs modulrendszerben dolgozunk.

Tuti menü