Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Keresőhirdetések képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Keresőhirdetések - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Keresőhirdetések
Keresés
Találatok száma - 6 db
Keresőmarketing Portfolió

Keresőmarketing Portfolió

Ma már mindenki a Google-ben keres, ha valamire szüksége van, hol is kereshetne máshol? Keresőmarketing szolgáltatás, ügyféltermelő online megoldások, keresőoptimalizálás és linkmarketing üzleti weboldalak számára.

Próbálta már interneten?

Próbálta már interneten?

A legnagyobb hazai hírportál három hónapon át versenyeztette a piacon elérhető ajánlórendszereket. A 2011 júniusa és augusztusa között zajló, négy ajánlórendszer A/B tesztes versenyét végül a Gravity R& nyerte meg. Az [origo] októbertől integrálja szolgáltatásaihoz az új ajánlómotort, mellyel célja a látogatói élmény fokozása, valamint az első egyénre szabott tartalmat ajánló hazai hírportál megteremtése. Az új ajánlórendszerrel a felhasználók élményét és lojalitását szeretnénk növelni. Ha egyénre szabott és releváns tartalmakat ajánlunk olvasóinknak, időt és energiát spórolhatunk meg nekik, ezzel pedig elégedettségüket fokozhatjuk' - mondta Novák Péter, az Origo Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Senswerk megoldások

Senswerk megoldások

Senswerk Kft. - Vissza a főoldalra. Marketing tanácsadás Egyre több sikeres vállalkozás ismerte már fel, hogy lépéstkell tartania az informatika világával, ők a keresőkben az első oldalon találhatóak, és forgalmuk jelentős részét azon ügyfelek alkotják, akik a keresőkből és linkgyűjteményekből találtak a weboldalukra.

SiteManager

SiteManager

SiteManager -Reklámozza ingyen weboldalát! Növelje meg weboldala látogatottságát! Tegyen szert bevételre weboldalával! Hirdessen velünk, megszervezzük on-line reklámkampányát! Bízza ránk weboldala marketingjét!

Webhirdetes.com

Webhirdetes.com

Keresőoptimalizálás piackutatás és elemzést követően, szerkezeti és értékesítési folyamatok újratervezésével - Webhirdetes.com

Webtanácsos

Webtanácsos

Internetes hirdetés? Online hirdetés? Google hirdetés! Bízza keresőhirdetéses kampányát a Webtanácsosra! Jelenjen meg a Google első találati oldalán, és fogadja leendő ügyfeleit honlapján nagyobb hatékonysággal, mint korábban! Cége és versenytársai internetes megjelenésének részletes elemzése után személyre szabott megoldásokkal is szolgálunk.

Tuti menü