Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lapkiadók képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Lapkiadók - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Lapkiadók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Axel

Axel

Az Axel Springer magyarországi vállalatcsoportja az elmúlt több mint egy évtized során fokozatosan épült ki. A szerkezeti változások egyik fő rendező elve a piaci terjeszkedés nyomán megszülető új és új lapok egész lapcsoportokká szerveződése volt, míg a másik vezérfonalat éppen a terjeszkedéséből adódó, szüntelenül növekvő alkalmazkodási kihívások jelölték ki.

Cégpásztor

Cégpásztor

A Cégpásztor havonta megjelenő ingyenes szines, nagyon jó minőségben megjelenő újság. Működik Debrecenben, Kecskeméten, és Pécsen is, idén lefogjuk fedni fél Magyarországot. Újságunkban, keretes hirdetések, apróhirdetések, cikkek, rejtvények, receptek, gyerekrajz pályázatok, stb. A honlapunkon is sokminden megtalálható, Ingyenes a apróhirdetés feladás, sok fontos információkat is közlünk a honlapunkon.

Est Média Group

Est Média Group

Az Est Média Group az econet.hu Nyrt. média üzletága Jelenleg sajtó-, indoor-, online- és elektronikus médiaeszközöket tömörít egy egységes és szinergikus portfolióba, valamint folyamatosan növekvő részesedéssel bír a Sziget Kulturális Menedzser Irodában, ilyen módon tehát event marketing megoldásokat is kínál.

Inform Media

Inform Media

Az Inform Média Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő médiavállalkozása. A 2007-es esztendőben az IM csoport 8,2 Milliárd Ft forgalmat generált. Az északkelet-magyarországi régióban piacvezető pozícióval rendelkező IM központja Hajdú-Bihar megye szívében, Debrecenben található.

Marquard Media

Marquard Media

Marquard Media követi azt a nemzetközi trendet, miszerint a mobil generációhoz tartozó fiatal nők szeretik bárhol és bármikor kézbe venni a magazinokat, ezért a lap immár mini változatban készül.

Motor-Presse

Motor-Presse

A Motor-Presse Budapest a szakmai magazinok vezető kiadója Magyarországon. Az 1989-ben alapított vállalat olyan jól ismert autós és motoros szakmagazinokat tesz közzé, mint az autóMAGAZIN, az AUTÓPIAC, a Lastauto Omnibus és a Motorrevü, valamint hozzá tartozik a népszerű tudományos magazin, a Geo. A 2008-as évtől a kiadó gondozásában jelenik meg 3 régi-új kiadvány is. A 17 országban megjelenő CHIP magazin, hazánk legolvasottabb játékmagazinja, a PC GURU, valamint a hazai műszaki élet közismert szaklapja, az MM Műszaki Magazin.

Ringier Kiadó Magyarország

Ringier Kiadó Magyarország

A Ringier Kiadó Magyarország egyik legnagyobb lapkiadójaként 1993 óta van jelen a magyar piacon. Megjelenteti Magyarország legnagyobb napilapját, a Blikket, valamint az egyetlen sport-napilapot a Nemzeti Sportot. A napilapok mellett számos magazin (Tina, Blikk Nők, Képes Sport, IM, Bravo, Bravo Girl!, Buci Maci), könyvek, valamint internetes portálok (blikk.hu, nemzetisport.hu, im-net.hu, bravo.hu, bravogirl.hu) képezik portfólióját. A Ringier 2005 óta 67,7 %-ban többségi tulajdonosa a Népszabadságnak. A Ringier Kiadó nyomdája Magyarország legkorszerűbb és legnagyobb napilap nyomdája.

Starfish Média Maygarország

Starfish Média Maygarország

A Starfish Média Maygarország egyik legdinamikusabban fejlődő cége.

Tuti menü