Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Női életmód magazinok képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Női életmód magazinok - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Női életmód magazinok
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Ezoterikus

Ezoterikus

Ezoterikus Stúdiónk 15 éve működik, ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körünket is jelentősen kibővítettük, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozunk együtt. Ha ezoterikus témával kapcsolatban kérdése van, nálunk jó helyen jár! sorselemzés,jós,jóslás,jósnö,kártyavetés ,kártyajóslás,rúna,rúnajóslás,kártyavetö , cigánykártya,ezoterika,ezoteria,ezotéria , feng,shui,iránytű,bagua,jin,jang,rendezv é ny,ji king,álomfejtés,álom,álmok,tenyérjóslás, boszorkánytábla,horoszkóp körömtan,asztrológia,asztrológus,aszcend ens,aszcendensek,tanfolyam,számmisztika, n umerológia,számmisztikus,szövés,szönyeg, g rafológia,grafológus,bella,chiromantia,c i gánykártya,tarot,tarott,boszorkány,jósda , médium,symbolon,csillagjóslás,karma,kelt a ,azték,szerelem,párkapcsolat,jósvonal,ho r oszkópvonal,hexagram,misztika,mágia,hold h oroszkóp,jövő,jövőlátó,jövőlátás,szerenc s esüti,kávézacc,tenyérjóslás,tenyérelemzé s ,babona,boszorkány,bella,nora,nóra,horos z kóp,horoszkópok,aszcendens,ascendens,hol d horoszkóp,hold horoszkóp,kínai horoszkóp,napi horoszkóp,horoszkópkészítés,horoszkóp készítés,szerelmi horoszkóp,szexhoroszkóp,szex horoszkóp,párhoros

Cosmopolitan

Cosmopolitan

A Hearst Sanoma Budapest Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 9.) és a Sanoma Media Budapest Zrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 9.) (a továbbiakban - mint közös adatkezelők - együttesen Sanoma, szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak. A Sanoma Cosmo.hu szolgáltatásának adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a http://www.cosmopolitan.hu/szerkesztoseg /adatvedelmi-elvek/ címen. A Sanoma fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét. Amennyiben felhasználónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését.

Impulser Magazin

Impulser Magazin

Impulser Magazin - Esztétikus megjelenésű, könnyen áttekinthető magazin, mindennapi lapozgatásra! Alternatív gyógymódok, szépészeti kezelések, utazási ajánlatok, leírások, sporttal, mozgással kapcsolatos cikkek, a mindennapi élettel kapcsolatos tanácsok, tippek, érdekességek mind egy helyen. Minden korosztály megtalálja a számára érdekes és izgalmas cikkeket. Csatlakozzon az oldalt kedvelők egyre bővülő táborához, és kövessen minket Facebook-on is!

Vitalmagazin

Vitalmagazin

A havonta megjelenő, ingyenes újság online változata A Vitalmagazin.hu jóval több mint a 10 éve megjelenő Vital magazin online verziója: a modern, dinamikus, tudatos nők fóruma, korhatárra való tekintet nélkül. Látógatóinkat érdekli és vonzza minden, amiről úgy gondolják, hogy szükséges az egészség, a belső harmónia, a boldog kapcsolatok eléréséhez, megőrzéséhez önmaguk, gyermekük, családjuk számára. Odafigyelnek az egészséges életvitelre, táplálkozásra, testedzésre. Szeretik a természetet, nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, keresik és előnyben részesítik a környezettudatos termékeket és megoldásokat.

Tuti menü