Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai portálok képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Szakmai portálok - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Szakmai portálok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Corvus Design Reklámügynökség

Corvus Design Reklámügynökség

A Corvus vezérelve: Eredményesen alkotni, minőségi kompromisszum nélkül. Munkáink során partnereink stratégiai célkitűzéseihez rendelt, ötletközpontú kommunikációs modulrendszerben dolgozunk.

Fisz Média

Fisz Média

A FISZ Média 2000 decemberében indította el rendszeres információközvetítői tevékenységét a továbbtanulni kívánó korosztályban. Mára integrált kommunikációs megoldásokat kínál minden partnerének, aki érintett a több mint másfél millió főt számláló célcsoportban.

Gyártástrend

Gyártástrend

Gyártástrend gyártás, technológia, logisztika

Magyar Reklámszövetség

Magyar Reklámszövetség

A Szövetség az eredményesebb gazdasági kommunikációt szolgáló szakmai szervezetek közül a legáltalánosabban fogalmazza meg teendőit, ezért képes és kész minden más szerveződés céljainak elismerésére és teljesülésük érdekében az együttes fellépésre.

Mediainfo

Mediainfo

Mediainfo - www.mediainfo.hu is a media-marketing portal that offers news, information, online forum for people working at advertising and communication industry. Its news are related to television, radio, internet, outdoor media/out of home advertising, integrated marketing communication, interactive and mobile media, press/newspapers/magazines, marketers and agencies.

Mikrovállalkozás marketing stratégiák

Mikrovállalkozás marketing stratégiák

Kiváló a terméked, de mégsem jönnek az eredmények? Iratkozz fel marketing tanácsadó hírlevelünkre és duplázd meg mikrovállalkozásod, vagy kis és középvállalkozásod profitját 97 nap alatt. Az ingyenes marketing képzés csak egy kattintásra van tőled. A regisztrációval egyidőben hozzáférhetsz esettanulmányokhoz és egyéb hasznos marketing eszközökhöz ingyen.

Reklám Központ

Reklám Központ

Internetes hirdetési felületeken hírdethet. Kedvezőbben, mint gondolná!

Rendezvény Magazin

Rendezvény Magazin

2003 tavaszán megszületett egy remek kiadvány RENDEZVÉNY MAGAZIN néven. Mostanra eljutottunk a 25. kiadványig. Rengeteg munka, ötlet és egy szuper csapat áll mindennek a hátterében. A Rendezvény Magazin megtartva nívóját és piaci helyzetét, a nyomtatott kiadási forma mellett, ezentúl egy megújult, a trendeknek megfelelő online megjelenési formával is biztosítja, hogy Ön minden esetben jól informált legyen a rendezvények világáról.

Tuti menü