Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Törvénytár képes leírás - Média-ajánlat.tlap.hu
részletek »

Törvénytár - Média-ajánlat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mediaajanlat.tlap.hu » Törvénytár
Keresés
Találatok száma - 4 db
A rádiózásról

A rádiózásról

E törvényt kell alkalmazni a magyarországi rádió és televízió műsorszolgáltatásra és az ezzel összefüggő műsorterjesztésre. (2) Ha nemzetközi szerződés így rendelkezik, e törvényt a nem magyarországi műsorszolgáltatóra is alkalmazni kell. Értelmező rendelkezések 2. § E törvény alkalmazásában: 1. Adásidő: a műsoridő és a műsorszolgáltatás során közzétett egyéb, műsorszámnak nem minősülő információk időtartamának összege. Műsorszámnak nem minősülő információ a mérőjel, a monoszkóp, a műsorszignál, a szünetjel, a pontos idő közlése, a bemondónak műsorszámhoz nem kapcsolódó közlése, továbbá a műszaki hibából eredő műsorszünet. 2. Alapszolgáltatás: a műsorelosztó rendszerben az előfizetőknek a legalacsonyabb díjtétellel nyújtott műsorelosztási szolgáltatás.

A szerzői jogról

A szerzői jogról

A technikai fejlődéssel lépést tartó, korszerű szerzői jogi szabályozás meghatározó szerepet tölt be a szellemi alkotás ösztönzésében, a nemzeti és az egyetemes kultúra értékeinek megóvásában; egyensúlyt teremt és tart fenn a szerzők és más jogosultak, valamint a felhasználók és a széles közönség érdekei között, tekintettel az oktatás, a művelődés, a tudományos kutatás és a szabad információhoz jutás igényeire is; gondoskodik továbbá a szerzői jog és a vele szomszédos jogok széles körű, hatékony érvényesüléséről. Az Országgyűlés e szempontokra figyelemmel - a nemzetközi jogfejlődés eredményeinek követése, valamint szerzői jogunknak az Európai Közösség irányelveivel való további összeegyeztetése érdekében is.

Adatkezelési törvény

Adatkezelési törvény

a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről

PPOS

PPOS

policy,security,adatvédelem,auditálás,vi rus,vírusok,online,internetes jog,adatbiztos,adatkezelés,adatkezelési, adatkezelési nyilatkozat,adatkezelési nyilvántartás,adatkezelési szabályzat,adatvédelem,adatvédelmi,adatv édelmi audit,adatvédelmi biztos,adatvédelmi közlemény,adatvédelmi közlemény készítés,adatvédelmi közlemény készítése,adatvédelmi nyilatkozat,adatvédelmi nyilatkozat készítés,adatvédelmi nyilatkozat készítése,adatvédelmi nyilvántartás,adatvédelmi ombudsman,adatvédelmi ombudszman,adatvédelmi szabályzat,audit,auditálás,jogi közlemény,jogi nyilatkozat,ppos,privacy,privacy policy,személyiségi,személyiségi jogi közlemény

Tuti menü